HVAC CONTROL obrt je za servis i montažu klima uređaja, vl. Vatroslav Vuk sa sjedištem u Velikoj Gorici na adresi Klarići 33, osnovan 2018 god. nakon 24 godine profesionalnog iskustva na svim vrstama klimatizacijske i rashladne opreme.

Osnovna djelatnost su popravci i servisno održavanje kroz eksploataciju svih vrsta klimatizacijske i rashladne opreme, izvođenje freonskih, vodenih, ventilacijskih, te instalacija grijanja u građevinama.

Obzirom da u svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti, stalnom praćenju noviteta i potreba tržišta, smatramo se pouzdanim partnerom sa jamstvom kvalitete izvedbe svih vrsta usluga koje pružamo.

Posjedujemo sva odgovarajuća tehnička sredstva i opremu za obavljanje poslova iz domene instalacija, održavanja i servisiranja klima i rashladnih uređaja (rashladnika vode, dizalica topline, toplinskih crpki, klima komora, ventilacijskih komora, rooftopova).

Ponosni smo vlasnici svih potrebnih licenci (kategorije 1.) te posjedujemo i suglasnost MINISTARSTVA ZAŠTITE OKOLIŠA, PROSTORNOG UREĐENJA I GRADITELJSTVA za izvođenje manje složenih radova na građevinama I, II, III i IV skupine zahtjevnosti kao što su instalacijski i izolacijski radovi na uređajima za grijanje, hlađenje i ventilaciju. Također posjedujemo rješenje MINISTARSTVA ZAŠTITE OKOLIŠA I PRIRODE kojim nam se dozvoljava obavljanje djelatnosti prikupljanja, provjere propuštanja, ugradnje i održavanja ili servisiranja rashladnih i klimatizacijskih uređaja i opreme koja sadrži kontrolirane tvari, stakleničke i fluorirane plinove ili o njima ovise.

Kvalitetu potvrđujemo i kroz direktnu suradnju sa distributerima najvećih proizvođača klima uređaja u našoj djelatnosti kao što su TOSHIBA, FUJITSU, HAIER, CLIVET, CIAT, MAXA i dr.

Korisnicima nudimo isključivo kvalitetne proizvode i rezervne dijelove, stručnu tehničku podršku uz njihovu primjenu, servis, savjetovanje i obučavanje.

Smatramo da možemo biti Vaš pouzdan poslovni partner i u zajedničkoj suradnji značajnije pridonjeti na poboljšanju učinkovitosti Vaših uređaja, te polučiti i odgovarajuće ekonomske efekte u smislu uštede na energentima koji se koriste.